يكشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۸
نرخ استحمام در گرمابه هاي تهران رسته هاي صنفي تحت پوشش ضوابط صدور پروانه کسب امور مرتبط با شهرداري ضوابط بهداشتي آب ، برق و گاز امورمالياتي دانلود
تماس با ما هيئت مديره آشنايي با اتحاديه صفحه اول
ضوابط و مقررات بهداشتي گرمابه ها

فرم آئین نامه مقررات بهداشتی حمام ها (صفحه ۵ )

 

ماده ۳۱
پیشخوان و میز کار باید سالم و سطح آن از جنس قابل شستشو باشد.


ماده ۳۶
عرضه و فروش مواد غذایی آماده مصرف از قبیل ساندویچ، کباب ، آش ، غذاهای پخته ، غذاهای فاسدشدنی، شربت ها و نوشیدنی های فله ، ترشیجات و شور و خیارشور ، شیرینی جات ، انواع تنقلات و خشکبار و آجیل فله و امثال آنها بصورت دوره گردی ممنوع است.


ماده ۳۷
تهویه مناسب باید به نحوی صورت گیرد که همیشه هوای داخل اماکن سالم ، تازه ، کافی و عاری از بو باشد.


ماده ۳۸
در فصل گرما حداکثر درجه حرارت داخل اماکن نباید بیشتر از ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.


ماده ۳۹
شدت روشنایی نور طبیعی یا مصنوعی در آشپزخانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ لوکس، آرایشگاه ۲۰۰ تا ۵۰۰ لوکس، نانوایی ۱۰۰ تا ۳۰۰ لوکس ، محل های فرآوری و تولید و بسته بندی ۱۵۰ تا ۲۰۰ لوکس(بسته به نوع کار) و در محوطه عمومی و انبار مراکز و اماکن کارگاهها و کارخانجات موضوع این آیین نامه باید حداقل ۱۰۰ لوکس و در راهرو، سراسر رختکن ، توالت ، دستشویی و حمام ها باید بین ۵۰ تا ۱۵۰ لوکس باشد.


ماده ۴۰
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیش بینی لازم با توجه به حجم کار و نوع فعالیت و تعداد کارگران به عمل آید.


ماده ۴۲
زباله دان در پوش دار ، زنگ نزن، قابل شستشو ، قابل حمل و با حجم مناسب و تعداد کافی موجود باشد.


تبصره
زباله دان باید مجهز به کیسه زباله و در محل مناسبی قرار گرفته و اطراف آن همواره تمیز باشد.

 

 

صفحه پنج
صفحه دوم صفحه دوم
صفحه سوم صفحه سوم
صفحه چهارم صفحه چهارم
صفحه اول صفحه اول
صفحه ششم صفحه ششم
بالاي صفحه بالاي صفحه